Battlebots

A new forum for battlebots enthusiasts, competitors, and fans.
 
HomeCalendarFAQUsergroupsRegisterLog inBuilders DB

Share | 
 

 power problems

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Alex P. HASD Bots
great contributor
great contributor
avatar

People Skills : 2611
Registration date : 2011-03-30
Location : south west pa

PostSubject: power problems    Fri Mar 22, 2013 12:59 pm

we were recently trying to spin up our weapon when the bot was driving, in doing so the bot drive system would stop moving and the weapon would spin with out any issue, after looking at the speed controller settings i seen that the weapon was set to pull up to 70 % power from the batteries, i reset the power pull of the weapon to 40% and have not yet tested to see if the drive and weapon will run together, do you guys think that this will solve the issue of us being able to drive and run the weapon at the same time



P.S. the drive is only pulling at 25% power for each motor
Back to top Go down
turtle
big contributor
big contributor


People Skills : 2686
Registration date : 2010-11-14
Age : 26
Location : hanover mass

PostSubject: Re: power problems    Sat Mar 23, 2013 8:29 pm

are you using old batteries?
Back to top Go down
 
power problems
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» power transformer problem - help?
» Power Tube Life
» power tool dragon deck(rate and fix)
» The Power of Persuasion (version 1, part 1)
» Power consumption: Mark II vs. Mark III

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Battlebots :: Bots :: Debugging-
Jump to: